вівторок, 31 жовтня 2017 р.


На базі Красилівського  НВК  31.10.2017 року було проведено районний семінар учителів англійської мови.



Тема семінару: « Створення умов для самовираження  особистості на уроках англійської мови»
  

                                                                                                 

Під час теоретичної частини волонтер Корпусу Миру ,Нія Веласкез, запропонувала  цікаву презентацію на тему: «Leadership Skills in the Classroom». Як майбутні повноправні громадяни, діти  і молодь  потребують стимулюючої участі в соціальному житті для розвитку самоповаги та соціальної компетентності. Лідерами  не народжуються, лідерами стають. Лідерська обдарованість  - це   і володіння  якоюсь цінністю, важливою для суспільства, і видатна здатність встановлювати  конструктивні взаємовідносини з іншими, як з однолітками,  так  і з людьми старшого віку.



   До уваги присутніх була запропонована презентація волонтера Корпусу Миру , Габріеля Кортеза, на тему «Listen Up! Listening Skills Workshop». Будучи тісно пов'язаним з іншими видами мовленнєвої діяльності, аудіювання відіграє важливу роль у вивченні іноземної мови і особливо при комунікативно-спрямованому навчанні. Аудіювання служить потужним засобом навчання іноземної мови. Воно дає можливість опановувати звуковою стороною досліджуваної мови, її фонемним складом і інтонацією, ритмом, наголосом, мелодикою. Габріель Кортез наголосив на важливості  різноманітних завдань на  3 етапах навчання аудіюванню: pre -listening, while-listening, post-listening.



   Цікавим та змістовним був виступ вчителя англійської мови Красилівського НВК Блажевич Т.А. на тему «Active Learning Strategies. Gratitude of our profession». Висока динаміка знань, впровадження електронних технологій, полікультурна комунікація тощо унеможливлюють усталено-консервативну педагогічну діяльність, вимагають модернізації змісту навчальних дисциплін, впровадження нових технологій, підготовки учителя, здатного швидко, творчо і ефективно реагувати на ті зміни, що здійснюються в країні і у світі. Інноваційна освіта стає саме тим «ключем», за допомогою якого можна відкрити двері у ХХІ століття. «Ключем» у нашому розумінні є ті чинники, що забезпечують інновації. Важливе місце і роль серед них належить «мовним стратегіям освіти», оновленню і впровадженню яких приділяється нині першочергова увага в різних країнах світу.

Всі учасники семінару висловлюють слова вдячності педагогічному колективу, адміністрації Красилівського НВК, волонтерам Корпусу Миру за якісно організований, надзвичайно продуктивний семінар.

Немає коментарів:

Дописати коментар