понеділок, 25 вересня 2017 р.


Засідання школи молодого вчителя англійської мови

Ефективною формою методичної роботи в Красилівському  районі є Школа молодого вчителя, яка є результативною формою роботи щодо підвищення кваліфікації молодих вчителів-спеціалістів, діяльність якої спрямована на розвиток творчих здібностей вчителя та підвищення рівня його професійної майстерності.
З метою поглиблення методики викладання іноземних мов, ефективного використання методів навчання на базі районного методичного кабінету 25 вересня 2017 року було проведено засідання Школи молодого вчителя для молодих вчителів іноземних мов І-ІІІ років навчання за темою: 
«Перші кроки педагогічної діяльності.»


Засідання відкрила методист іноземних мов  Кучер О.Ф., яка ознайомила  молодих вчителів з  методичним забезпеченням викладання англійської мови та роботою з оновленими навчальними програмами та пояснювальними записками на 2017-2018 н.р. Кучер О.Ф. провела Вхідне анкетування з метою вивчення потреб і запитів молодих вчителів.


 Голова районного методоб’єднання вчителів англійської мови Тимчук С.В. ознайомила молодих учителів з плануванням та методикою підготовки сучасного  уроку.


Волонтер Корпусу Миру Габріель Кортез представив цікаву презентацію на тему : "Using more English in the classroom."



Результатом роботи стали схвальні відгуки молодих вчителів про проведений семінар.

Немає коментарів:

Дописати коментар