четвер, 7 грудня 2017 р.


                    УЧИТЕЛЬ РОКУ - 2018

           Стартував І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018»
5 грудня у Красилівському районі стартував І тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2018», який має на меті виявити педагогів, готових до реформування освіти, адже він проходить у передстартовий рік для Нової української школи.
Ми розуміємо, що зміни прийдуть у школу тоді, коли зміниться учитель. Одними із перших прийняли ці зміни 13 кращих педагогів району, яких об’єднав І-ий районний тур Всеукраїнського ко...нкурсу «Учитель року — 2018» у номінаціях «Українська мова і література», «Німецька мова», «Фізика» та «Фізична культура».
             У номінації  "Німецька мова" брали участь - Герасимюк Катерина Анатоліївна (учитель німецької мови Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. №3), Лукіянчук Світлана Андріївна (учитель німецької мови Якимівської ЗОШ І-ІІ ст.), Полянчук Галина Василівна (учитель німецької мови Дружненської ЗОШ І-ІІ ст.),
               Учасників конкурсу привітали керівник апарату Красилівської районної адміністрації Білоконь О.Ю., начальник Управління освіти, молоді та спорту Красилівської РДА Заїка О.М., голова райкому Профспілки працівників освіти та науки Снігур В.І.




































МАЙСТЕР КЛАС УЧИТЕЛІВ НІМЕЦЬКОЇ МОВИ 




Немає коментарів:

Дописати коментар